شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

آمادگی قرقیزستان جهت اعطای زمین برای افتتاح مراکز دیپلماتیک 

آمادگی قرقیزستان جهت اعطای زمین برای افتتاح مراکز دیپلماتیک  رئیس‌جمهور قرقیزستان ضمن پذیرش استوارنامه سفیران جدید فلسطین، کویت، بحرین، دانمارک و گرجستان گفت: آماده‌ایم برای افتتاح مراکز دیپلماتیک، زمین در اختیارتان قرار دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 11
کد خبر: ۱۹۳۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سادیر جباراف» رئیس جمهور قرقیزستان استوارنامه‌های سفرای فلسطین، دولت کویت، پادشاهی بحرین، پادشاهی‌های دانمارک و گرجستان را که در کشور‌های ثالث اقامت دارند، دریافت کرد.

«جواد محمد عوض» سفیر فلسطین، «عمر احمد محمد مرات الکندری» سفیر کویت، «حمد غسان محمد عدنان شیخو» سفیر پادشاهی بحرین، «یعقوب هنینگسن» سفیر دانمارک، «نیکولوز لالیاشویلی» سفیر گرجستان استوارنامه خود را تقدیم کردند.

این مراسم با خوشامدگویی گارد افتخار روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک خارجی آغاز و پس از آن سفرا استوارنامه خود را به رئیس جمهور این کشور تقدیم کردند.

جباراف آغاز رسمی فعالیت‌های دیپلماتیک در این کشور را به سفرا تبریک گفت و برای آن‌ها در خدمت مسئولانه آرزوی موفقیت کرد.

وی خاطرنشان کرد: قرقیزستان از زمان به دست آوردن استقلال به طور مداوم گفتگو‌های سیاسی، همکاری‌های تجاری و اقتصادی را با همه کشور‌های جهان توسعه داده است. قرقیزستان برای مشارکت سودمند و سازنده با فلسطین، کویت، بحرین، دانمارک و گرجستان آماده است.

با توجه به اینکه این کشور‌ها مستقیماً در بیشکک سفارت ندارند، اما در کشور‌های ثالث مستقر هستند، رئیس جمهور از آن‌ها خواست تا در قرقیزستان نمایندگی‌های دیپلماتیک افتتاح کنند.

جباراف بر آمادگی خود برای در اختیار گذاشتن قطعات زمین در بیشکک برای افتتاح سفارتخانه‌های خود در این کشور تاکید کرد.

وی افزود که روسای نمایندگی‌های دیپلماتیک همیشه می‌توانند روی حمایت از فعالیت‌های خود در کشور هم از سوی کابینه وزیران و هم شخصاً از رئیس جمهور حساب کنند. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار